De 3e hoofdstad komt eraan!

Door: familiegorter

Blijf op de hoogte en volg Jaap, Karin, Vera en Iris

23 Augustus 2011 | Frankrijk, Versailles

Hallo!

Vanochtend zijn we vertrokken uit Peigney (bij Langres), we zijn daar 4 nachten geweest. Het was in 1 woord: GEZELLIG!! Voor ons alle vier was het heel fijn om weer even bij familie te zijn; Vera en Iris hebben we vier dagen niet gezien, die waren op pad met hun nichten en wij hebben bij gekletst/gebiert met Loek en Danielle. Maar aan alle goeds komt een eind en zo hier ook. Wij zijn nu op een camping (Huttopia) in Versailles dus een bezoek aan het kasteel van Versailles was dan ook onvermijdelijk. Vanmiddag zijn we daar met de bus naartoe gegaan. Bij het eerste aangezicht blinkt het goud je al tegemoet, helaas komen hier meer toeristen op af... Na 40 minuten hadden we een entreebewijs en mochten we, met nog enkele duizenden mensen, door de gangen en de vertrekken slenteren. Het is een prachtig kasteel maar we hadden houwen en keren om Vera en Iris niet uit het oog te verliezen. Die werden letterlijk onder de voet gelopen door andere toeristen, die omhoog kijken en niet doorhebben dat er ook kleiner volk rondloopt. Iris zei letterlijk: ik word gek van al die vieze oksels om me heen! Tja, dan is het tijd om te gaan. We pakken de bus van kwart voor vijf en nadat we onderweg nog wat boodschappen halen, gaan we weer terug naar de camper. We hebben nu net het eten op en vanavond staat er een spelletjesavond op het programma. Ook is het de bedoeling dat de meiden vroeg naar bed gaan want morgen en overmorgen gaan we naar: PARIJS!!! We hebben er zo'n zin in! Als we er nog energie voor hebben, laten we jullie gauw weten hoe het was.

Bonsoir!

• 24 Augustus 2011 - 08:28

Truus:

HALLO FAM. GORTER,WAT EEN VAKANTIE HEBBEN JULLIE!!!!MOOI FOTOOS EN LEKKER WEER .....HET EINDE IS HAAST AL WEER IN ZICHT DUSSSSSSSSSS GENIET ER NOG LEKKER VAN !!!!EN DIE UITSPRAKEN VAN IRIS???HET SE VAN HAR MEM ZEKER ,,HIHIHI HEEEEEL VEEL PLEZIER NOG SAMEN .
    LIEFS TRUUS .

• 24 Augustus 2011 - 09:11

Marcelle:

Hello there! Ik ben nu weer helemaal up to date na het lezen van jullie verhalen! Is het allemaal nog te verwerken al die mooie en fijne dingen die jullie meemaken? Geniet nog even.
    Veel liefs, Marcelle

• 24 Augustus 2011 - 09:48

Jan En Dinie:

Hallo familie,

Het is inderdaad allemaal goud wat er blinkt in dat kasteel van Versailles, maar wel heel mooi wat we op de foto's zien.
    Fijn dat jullie het gezellig hebben gehad met Loek en Daniëlle en de kids.
    De knientsje dagen schieten al aardig op, maar jullie hebben een hoop mooie dingen gezien dus de laatste dagen ook nog maar fijn genieten.

Liefs van ons !!!!!

• 24 Augustus 2011 - 12:49

Katje En Ittie:

Als je 3 dagen blijft dan een 3 daagse kaart kopen metro trein en bus is een stuk voordeliger. Heb maar een fijne steden trip super mooie foto's. Doei uut het natte ljouwert. K weer is ut.