Op naar Spanje!
Door: familiegorter
Blijf op de hoogte en volg Jaap, Karin, Vera en Iris
06 Augustus 2011 | Frankrijk, Parijs
Vanuit het Noorden van Frankrijk, waar we een leuke tijd hebben gehad met Charles en Marjon, zijn we behoorlijk snel richting Spanje gegaan. Hier in Argeles sur Mer kunnen we vanaf het strand Spanje al zien liggen! Na een dag lekker op de camping hebben we morgen maar een kort ritje gepland. De reis naar Madrid hebben we namelijk opgeknipt, waardoor we vanaf hier met twee tussenstops naar die stad reizen. De 1100 kilometer die we vanuit Whir au Val naar Argeles sur Mer hebben afgelegd in twee dagen bevielen ons toch niet zo goed. Dat we hier pas bij de vierde camping een plekje vonden, hielp daar niet bij. Deze camping ligt direct aan het strand van de Middelandse Zee waar we natuurlijk vanmiddag zijn geweest! De mooie steentjes zijn gevonden, er is gesnorkeld en gezond dus we kunnen er weer even tegen! Het zonnetje reist al vier weken met ons mee en dat voldoet prima! Zo is het niet zo moeilijk om te genieten van al het moois om ons heen.
Het is zaterdagavond dus ik ga aan de borrel en drink er een (misschien wel twee) op jullie!
Groeten, Karin, Jaap, Vera en Iris
06 Augustus 2011 - 19:16
Hillster:
Goed plan, ik drink er oek un paar op jum!!! Fijne reis en nog veul plesierrrr!!! Dikke x -
06 Augustus 2011 - 19:31
Jan En Dinie:
Dan drinken wij er ook wel één of twee op jullie.
Lekker dat jullie al 4 weken zon hebben, het is hier merke en de regen kwam vanmiddag weer met bakken uit de hemel nadat het vandaag eerst wel lekker weer was.
Dikke Tût, ook voor de kids -
06 Augustus 2011 - 20:56
Gerda:
Die zon is jullie goed gegund, maar wij willen ook af en toe beetje meegenieten. Gelukkig kunnen we lekker meelezen (ik heb de link van hilster ontvangen, vandaar dat ik nu ook mee lees)
Nog heel veel plezier....
Ennuh: oppassen voor de stieren! -
07 Augustus 2011 - 17:01
Langhout:
Hee skatjes,
Wij zitten hier nu midden in de merke, dus dat drinken komt wel goed. Je broer blijft ook gewoon winnen dus het zin hier is optimaal. Maar lieve nicht laat je me nog wel even weten of je mijn mail goed hebt ontvangen?
Dikke tut Van de Langhoutjes en Veenstra