Aan het meer van Geneve
Door: familiegorter
Blijf op de hoogte en volg Jaap, Karin, Vera en Iris
29 Juli 2011 | Zwitserland, Rolle
We hebben vandaag opnieuw een prachtige etappe gereden; vanuit Italie naar Zwitserland.
Vanwege de buurtjes in Italie is er toch enige stress over het rijden van de bergpassen maar als we daar langs moeten, dan moeten we er langs! (Is het motto van Jaap) Indrukwekkende bergen doemen al na 100 kilometer op, de Alpen verschijnen en we zien zelfs toppen met eeuwige sneeuw! We vinden het geweldig mooi en schieten vanuit de camper (ongemerkt) wel 60 foto's. De dame van de navigatie stuurt ons de grens van Frankrijk over en zo de Mont-Blanc tunnel in, ook weer es iets anders, een tunnel van 11 kilometers. Even later komt de grens naar Zwitserland en weer een half uurtje later staan we op de camping die we wilden, aan het meer van Geneve. We hebben plaatsje 10, pal aan het meer, dus zo vanuit je stoeltje het meer overzien totdat de Alpen weer zichtbaar zijn. Is dat nou niet mooi?! Wij zijn opnieuw impressed door al dit moois. Na ons bordje nasi, was ik af (tja, rolverdeling?!) en gaat Jaap met de meiden vissen, ze vangen er 7! Elk exemplaar mocht ik bewonderen :.) en daarna gingen ze weer terug het meer in. Vanavond bekijken we hoe we de komende dagen verder gaan, daarover morgen meer...
Groeten, J,K,V,I
29 Juli 2011 - 20:42
Ant:
He Jaap, Karin, Vera en Iris,
Mooie verhalen! Dat is een hele mooie omgeving vind ik bij het meer van Geneve. En wat een super plekje zeg zo aan het meer. Jullie zien veel dingen! Prachtig om dit allemaal te beleven.
Nou beste mensen geniet er nog lekker van!
groetjes van Ant -
29 Juli 2011 - 20:52
Koen, Ankje En Sem:
Hadden wij al gezegd dat we jaloers zijn? -
29 Juli 2011 - 21:10
Hillster:
Voorzichtig riede lievuhs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dikke tuut H -
30 Juli 2011 - 08:17
Herman, Caroliene:
Leuk elke dag een reisverslag terwijl we hier de hele maand al in de regen zitten.
Jaloers. Klinkt allemaal goed.
Ik pas nog ff op de scheve toren hier. Lekker genieten!
Ciao -
30 Juli 2011 - 08:55
Jan En Dinie:
Wat een schitterend plekje hebben jullie daar, en wat een mooie natuur, prachtig, maar fijn genieten van al dit moois.
Hier wil het nog niet echt vlotten met het weer.
De PC koorts begint al wel toe te slaan, ik hoorde net op omrop Fryslân dat je vader vandaag in PC café komt
en Piet P. voorspelt een warme dag voor woensdag.
Ik (Dinie) blijf thuis met de PC , ik kijk wel tv en Isa komt gezellig bij mij eten.
groetjes van jullie omke Jan en tante Dinie -
30 Juli 2011 - 09:26
Jaap En Karin:
Aan jullie allemaal,
Wat leuk deze reacties! Wij genieten daar ook best wel van want zo hebben we het gevoel dat we dit met jullie delen. Dus bedankt voor jullie leuke, lieve reacties.
Dikke tuut, Jaap, Karin, Vera en Iris -
30 Juli 2011 - 09:53
Kamila & Sanne:
Héé familie Gorter!!
Vanaf het beginpunt reis ik digitaal
met jullie mee. Werd nu wel hoogste tijd voor een reactie.
Verhalen zijn heerlijk om te lezen en foto's prachtig om te zien.
Ik zie uit naar jullie komende verslagen.
Enjoy the Ride!!
Liefs, Kamila & Sanne -
01 Augustus 2011 - 06:04
Marloes:
Allo,
Wat een prachtige foto's en omgeving!
Super om al jullie avonturen te lezen!
Liefs Loes