De 2e dag
Door: familiegorter
Blijf op de hoogte en volg Jaap, Karin, Vera en Iris
10 Juli 2011 | Duitsland, Regensburg
Nadat we weer wat bijgekomen waren van het afscheid nemen (daar zijn wij nou eenmaal niet goed in), waren we al snel op de Deutsche Autobahn. In Duitsland valt onze camper (decadent ding) minder op omdat ze hier wel houden van mega- campers. Zo zijn we na de eerste dag reizen met een overnachting in Hameln, nu aangekomen in Regensburg. Het rijden met de camper is ons goed bevallen, heel relaxed allemaal. Wel heel opvallend detail is dat de camper meer drinkt dan de chauffeur... Maar goed, dat mag de pret niet drukken aangezien we vandaag een plek hebben aan het water (de rivier de Naab) en we al twee zonnige dagen achter de rug hebben. Kortom alles volgens plan en vier gelukkige reizigers!
Hier nog een bericht van Vera:
Alles is super leuk alleen het rijden duurde vandaag best wel lang. Hier op de camping zijn vier pony's, 3 Hafflingers en een Welsh. Ik heb vanmiddag gezwommen in de rivier de Naab, heel leuk samen met Iris. Foto's doen we later. We zitten nu in een restaurant op het internet van de eigenaar vandaar...
Berichtje van iris:
hallo allemaal het is hier superrrrrr
ps. bedankt voor alle leuke/lieve reacties!
10 Juli 2011 - 17:23
Marloes:
Luitjes!
Wat fijn dat jullie het al zo leuk hebben! En fijn dat zo snel al het is bericht is geplaatst!
Geniet ervan..
Liefs Marloes -
10 Juli 2011 - 20:07
Jan En Dinie:
Hallo familie,
Wat leuk dat er pony's op de camping zijn en dat Vera en Iris in de rivier hebben gezwommen.Veel plezier nog samen.
Knuffels van Jan en Dinie
10 Juli 2011 - 20:59
Diana & Patrick:
Hey Levensgenieters,
Eindelijk is het dan zo ver jullie zijn het kikkerlandje uit. De reis waar jullie lang van gedroomd hebben is nu echt al begonnen.. Wij hopen van harte dat de hele reis minstens net zo mooi zal zijn als de voor pret die jullie hadden voor dit fantastische avontuur.
Maak er een feest van!
Liefs Kaj, Adanna, Diana en Patrick -
10 Juli 2011 - 21:00
Maria:
Dus de reis is begonnen! (Marcelle heeft de link even doorgestuurd), ik wens jullie alle vier enorm veel plezier, en veel mooie ervaringen op jullie bijzondere reis!! Groetjes Maria xxx -
11 Juli 2011 - 05:50
Jack En Jannie:
HEEE, familie van us, fijn dat jullie het al zo naar,t zin hebben, heb je ook een mail van mij ontvangen karin??
nou weer tot het volgende verslag -
11 Juli 2011 - 05:59
en ik verveel me.
gr esther -
11 Juli 2011 - 07:41
Hillster:
klinkt fantastisch, wat heerlijk voor jullie!!! Geniet ze en tot horens lieverds....dikke tuuut!!!! -
11 Juli 2011 - 10:12
Truus:
hey familie ,fijn dat het zo naar,t zin is ,en voor iedereen wat lekker zwemmen en paarden voor vera leuk hoor !en maar goed dat de chauffeur niet zoveel zuipt als de camper ...hihi,ik wens jullie nog een goeie reis verder en ik volg alles ..
groetjes voor allemaal !!!
truus -
11 Juli 2011 - 11:36
Jelly:
Lieve skatten.
Fijn dat het goed gaat. Geniet van de reis en van elkaar. Dikke tùt.
11 Juli 2011 - 15:26
Daniel:
hee luitjes mooi dat het allemaal zo goed bevalt,..
dat de camper meer drinkt dan de baas geloof ik niks van???????
ik heb net een k******* kaatsweekend achter de rug maar dat wordt vast el weer beter
groetjes en tot het volgende bericht
daan -
11 Juli 2011 - 17:46
Marijke & Rixt:
Super dat het zo goed gaat. Veel plezier en voorzichtig. Wij vertrekken donderdag dus bij thuiskomst heb ik heel wat om te lezen :-)
Vera probeer veel en vaak gratis internet te zoeken.
Liefs ons -
12 Juli 2011 - 07:35
Krista:
Hey happy reizigers, geniet van de tocht en het mooie weer en misschien moet je de chauffeur wat meer te drinken geven, dan valt het gezuip van de camper niet meer zo op:) -
12 Juli 2011 - 13:38
Loes:
Ben bij Marga aan het scrabbelen en aan de winnende hand.
Leuk jullie te volgen.
Liefs Oma Loes -
13 Juli 2011 - 05:55
Jack En Jannie:
We hebben de foto,s bekeken, en het ziet er maar goed uit, ook het weer, hier stormt en regent het nu.
tot het volgende berichtje maar weer doei doei -
13 Juli 2011 - 11:08
Jeske:
heey vera, ik hoop dat je het leuk hebt!!
plaats ook ff wat leuke foto's!!!
doe de groetjes even papa, mama en iris!!
doeii jeske -
13 Juli 2011 - 13:52
Sita:
Hey Gorters,
Hoe ist? Hier is het petweer!
Ik hoop dat het bij jullie prima weer is. Veel plezier waar jullie ook mogen zijn. Fijn dat jullie het naar jullie zin hebben.
Dikke tuut en groetjes van Sita -
17 Juli 2011 - 10:28
Ittie En Katje :
Maar goed ook dat de Camper meer drinkt dan Jaap anders een groot probleem. Jullie zien niets van Europa want je mag niet rijden met alcohol in het verkeer. lol