Mijn broer koning van de PC!
Door: familiegorter
Blijf op de hoogte en volg Jaap, Karin, Vera en Iris
03 Augustus 2011 | Frankrijk, Parijs
Op 3 augustus was het dan zover! Eerst feestontbijt voor Vera, onze kleine/grote dame is vandaag 11 jaar geworden dus FEEST! We hebben zoals gezegd een heerlijk ontbijt met nog wat cadeautjes en daarna aan gaan we aan de tv gekluisterd. De radio lukte niet want: geen internet, dan doen omrop fryslan niet wat ik wil, nl. geen live radio uitzending tot aan de tv uitzending meer fragmenten van radio... Jullie snappen wij zaten voor om het uur 2 minuutjes verslag met het swit op ut gebit! Gelukkig werd er af en toe gesmsd vanaf het Sjukelan dus dat was fijn, dankjewel Nicolette en Danielle! Gelukkig werd de dag vanaf 15.00 uur live uitgezonden en zaten wij met z'n allen, t.w. Charles, Marjon, Jaap en ik (de meiden speelden lekker op de camping) voor de tv in ons campertje. Wat een luxe is dat dan! Toch best nog wel zenuwen in een partij tegen Pieter Bakker CS. want toen stonden ze even achter maar gelukkig kwam ook dat weer op zijn pootjes terecht. En dan de ontknoping: gewonnen! Daniel en zijn maten hebben de PC gewonnen! SUPERRR! Wat zijn we trots! Even bellen met Nicolette en dan krijgen we de winnaar ook nog even aan de telefoon, tja wat zeg je dan... Nou gewoon hoe trots we zijn en verder roep en raas je wat! Haha heerlijk! En dan als kers op de taart wordt Daniel ook nog tot koning uitgeroepen, tja dan ben je echt GRUTSK, wat een mantsje, daar staat ie dan toch maar weer mooi te wezen, mien broer! Lieve Daan, Gert Anne en Teake, bedankt voor een super leuke dag!
Na dit grote feest en natuurlijk de verjaardag van onze Veer, moest er gevierd worden, dit hebben we gedaan met een heerlijk 'camping' diner en daana nog lekker natafelen. Fijn zo hoor om met Charles en Marjon dit te kunnen delen! Het was gezellig de afgelopen twee dagen, ook jullie, bedankt!
Morgen gaan we weer weg om onze route weer te vervolgen naar het Zuiden. Tot later!
Van Vera:
Lieve allemaal, bedankt voor de mooie kaartjes, felicitaties per mail en smsjes! Ik heb een super leuke verjaardag gehad!
Groeten, Jaap, Karin, Vera en Iris
04 Augustus 2011 - 16:52
Dinie:
Ja, wat een spannende dag weer met de PC.
Ik heb met Isa thuis de PC gevolgd op de radio en later op tv en wat geweldig dat Daniël koning is geworden, geweldig!!!!!!!!
De familie was vanavond weer op tv te bewonderen in boppeslach.
Dan nu na al die spanning jullie vakantie maar weer vervolgen , kunnen we daar ook weer van meegenieten.
Jaap, Karin, Vera en Iris, VEEL LIEFS van Jan en Dinie -
04 Augustus 2011 - 17:14
Hillster:
Inderdaad hebben jullie gisteren een super daggie beleefd!!! En ik ook...hahaha, helemaal toen ik "mien Kaatster" aan de telefoon kreeg. Zo fijn je stem weer even te horen.
Maar lekker weer op reis en op weg naar de volgende avonturen!!! Ik volg jum oppe voet dus ben benieuwd.....dikke tuut van mij en oek van us Sitie!!!
Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -
04 Augustus 2011 - 21:13
Marijke:
Super, wat zul je trots zijn op je broer. Hoe noemen ze de zus van de koning....oh ja prinses Kaar :-)
Goede reis. -
05 Augustus 2011 - 12:11
Danielle:
Ja goed he, dat ik je smste. Maar we wisten eigenlijk niet of dat wel aan zou komen, je moeke en ik. Anders had ik je nog wel vaker bestookt met goed nieuws. Wat een dag, je moeke en ik hebben het hele veld rondom omgeploegd, gelukkig maar dat wij niet op het kaatsveld mochten komen anders had dat er nog een stuk minder uitgezien. En dan word Daan ook nog Koning! Super! Leuke foto's van jullie trouwens, Loek in zijn mooie nieuwe shirt op de achtergrond. Jullie nog een fijne reis en we zien jullie snel.
Dikke tut Loek, Danielle, Robin en Isa