De Spaanse binnenlanden
Door: familiegorter
Blijf op de hoogte en volg Jaap, Karin, Vera en Iris
08 Augustus 2011 | Spanje, Aranjuez
Vandaag weer verder gegaan. We hadden besloten geen tussenstop meer te maken, dat zou weer een dag kosten en scheelde in reistijd per dag erg weinig, en zo trok vandaag het indrukwekkende landschap van het binnenland van Spanje aan ons voorbij. Wat ons opviel was dat het qua bergen erg lijkt op Italie, maar dat het landschap veel weidser is. Daarnaast wordt het landschap ook steeds droger. Desalniettemin een prachtig gezicht om hier zo doorheen te trekken. En dan...
15:30 Madrid 35 graden! We staan op een camping in Aranjuez, zo'n 40 kilometer ten zuiden van Madrid. Op 10 minuten fietsen bevind zich een koninklijk paleis (foto's volgen ongetwijfeld) en dit is ongeveer 50 minuten treinen naar Madrid. Dat gaan we morgen ervaren. Ik tik dit bericht tijdens de borrel, na een verkoelende duik in het zwembad. Morgen dus meer over Madrid.
Groetjes, J-K-V-I
ps. Voor mien vriend Gerard, de groeten, van San Miguel!
08 Augustus 2011 - 19:08
Hillster:
Tsjonge jonge...dan zag mijn maandag er toch effe iets anders uit.....had zeker niet zulke prachtige uitzichten...haha!!! Daarbij heb ik een poedel kapsel van alle stortbuien die ik over mien kopke heen kreeg....veddes gaat alles prima!!!!!
Tuuuut -
09 Augustus 2011 - 06:03
Jan En Dinie:
Goh..... 35 graden daar bij jullie, wij kunnen ons er even niets bij voorstellen, hier lijkt het wel herfst, regen en harde wind.
Maar we zijn blij dat jullie het zo naar jullie zin hebben en dat het daar zo mooi is met een lekker verkoelend zwembad.
We zijn benieuwd naar de foto's, zodat wij ook een indruk kunnen krijgen van dit land.
Nog heel veel plezier daar,geniet er van.
Knuffels van ons!!!!!! -
09 Augustus 2011 - 14:41
The King:
yo familie lees dat jullie het niet zo treffen,.. mooie landschappen, mooi weer, zwembaden enzu,.... grrrr
hier alles weer flex en druk aan het werk wederom, vandaag telefoon gehad dat de 3 weken kenia doorgaan jeuuuuh en jippiiiieeee enzuzuwat,..
veel plezier nog en uuh ohja
ITS GOOD TO BE THE KING haha lol ;-)
groetjes D. -
09 Augustus 2011 - 19:50
Hey Kening!:
Hier een reactie van de prins (kouwe kant):
Dat 3 weekjes Kenia, klinkt ook lang niet vervelend! Mooi man! Zoals het er nu naar uitziet wordt er rond die tijd, als wij weer aan het werk zijn, de elfstedentocht gereden...
Even goed, ook langs deze weg, nogmaals gefeliciteerd. En als we terug zijn dan drinken we samen het 398e biertje op je schitterende prestatie.
Prins Jaap III -
12 Augustus 2011 - 16:29
Jack En Jannie:
Heeyyy
Wij zijn ook weer op,t honk terug van ons mooie eiland TERSCHELLING!!!
Alleen jammer da,t zo,n regenachtich type weer was, maar we hadden een leuk huisje en hebben ons wel vermaakt, we zijn dus ook weer klaar om jullie reis meet te beleven.
dikke tuten van jim alde lju